ThermoWhite Eestis

26.03 2024 Uncategorized

Alates märtsist 2024. aastal on Eestis ametlik Thermowhite isolatsioonisüsteemi maaletooja ThermoWhite Estonia OÜ, mis asub Tartus. ThermoWhite® vuukideta isolatsioonisüsteem on number 1 Euroopas!

ThermoWhite® isolatsioonisüsteem, mis on valmistatud vahtpolüstüroolijäätmetest, spetsiaalselt välja töötatud mineraalse sideainega, mida saab kokkusegada nii objektil kui ka osta valmissegu. Süsteem vastab kõige rangematele rahvusvahelistele standarditele. ThermoWhite süsteemi kasutatakse soojus- ja löökheliisolatsiooniks tasanduskihi all, pööningutel, basseini täitepinnal, lamekatustel jne. Lisaks on võimalik säästa keskkonda (nt CO2 ja vesi) võrreldes tavaliste isolatsioonisüsteemidega. Üle 30 partnerettevõttega oleme esindatud kogu Euroopas. Thermowhite emaettevõte on üks juhtivatest ja uuenduslikumatest ehitusmaterjalide ettevõttetest Austrias.

ThermoWhite® on süsteemsete põrandakonstruktsioonide spetsialist. Mugava elamise taga peitub saladus ja selleks on ThermoWhite® süsteem, mis on tehnoloogia optimaalseks isolatsiooniks. Õige isolatsioonimaterjali valik on sisekliima ja akustika jaoks määrav. ThermoWhite® soojusisolatsioon on ühes etapis tasandus-, soojus- ja löökheliisolatsioon, millel on Euroopa tunnustus ja CE märgistus. Töötlemise käigus ehitatakse üles mõõtmetelt stabiilne suletud isolatsioonikiht, mis võrreldes teiste süsteemidega tagab parema soojusisolatsiooni ja löögimüra summutuse, väiksema vajuvuse ja suurema kandevõime. See liimitud isolatsioonitäide asendab aeganõudva EPS-plaatide lõikamise ja ladumise.

ThermoWhite süsteemi testitud kvaliteet saavutatakse spetsiaalselt väljatöötatud sideaine, kasutatud EPS-granulaadi kvaliteedi ja spetsiaalselt välja töötatud masinatehnoloogia abil. Teine määrav tegur on ka töötlemine. See tagatakse tehase tootmiskontrollis (WPK) ettevõttesisese ja välise monitooringu abil. ThermoWhite Estonia OÜ eesmärk on edendada ThermoWhite isolatsioonisüsteemi müüki Eestis läbi edasimüüjate ja suurendada turuosaliste ja valdkonnaspetsialistide teadlikkust innovatiivsest isolatsioonimaterjalist, mis on Euroopas olnud saadaval juba üle kümne aasta.

Kui soovite oma tootevalikusse ThermoWhite isolatsioonimaterjale, siis kõikide küsimuste osas on abiks:

 Eiko Kolsar

Müügijuht

ThermoWhite Estonia OÜ

info@thermowhite.ee

+372 1234 5678

 

Sa võid olla huvitatud ka:

Mis on ThermoWhite?

26.03 2024

Uncategorized

ThermoWhite® vuukideta isolatsioonisüsteem – nr 1 Euroopas! ThermoWhite® on isolatsioonisüsteem, mis on valmistatud…

Energy Globe Environmental Sustainability Award tunnustus

26.03 2024

Uncategorized

Thermowhite pälvis septembri alguses Energy Globe Environmental Sustainability Award auhinna oma toote vastupidavuse…

Teade

Teade saadetud edukalt!

Midagi läks katki!